LED INDBYGNINGSSPOT Der er 11 varer.

LED indbygningsspot – energibesparende og billigt

Det har i mange år været moderne med indbyggede spots, og med god grund. De indbyggede spots er en super lyskilde. En af fordelene er, at man ikke har en lampe eller pære hængende til gene, både pladsmæssigt og æstetisk. Eksempelvis i skabe, men også i mange rum, er de indbyggede spots den bedste løsning som lyskilde. Men mange spots er dyre i drift. De bruger meget energi og udleder derfor også meget Co2, hvilket er uhensigtsmæssigt for miljøet. Ønsker man et alternativ der både er energibesparende og billigere end traditionelle spots, kan man overveje LED.

LED er uden tvivl en af fremtidens bedste lyskilder, og flere og flere køber LED-pærer.

LED spot indbygning – Findes det? 

Ja. LED (Light Emitting Diode) kan bruges til ufatteligt mange ting, og også som stærk lyskilde i eksempelvis spots eller projektorer. Det er en gængs misforståelse at sparepærer ikke kan bruges som kraftige lyskilder. Nok fordi nogle sparepærer er milde og ikke så kraftige i deres lys. Det afhænger af hvad man køber. LED er en fantastisk opfindelse, som bliver brugt i vidt omfang. Det er LED der lyser lyskryds op, og i mange år har det været LED som blev brugt som lys i standbyknapper og som lys i ure – netop fordi energiforbruget er så lavt som det er.

LED spot indbygning er et godt alternativ til de mere energisugende spots – derfor kommer LED som et alternativ både din pengepung og miljøet til gode.

Indbygningsspot – spar energi med LED 

Indbygningsspot er super fede og kan bruges til mange ting. I garderober, skabe, køkkener, gange, soveværelser – you name it. Det smarte ved de indbyggede spots er, at de ingen plads tager. Det er en diskret lyskilde der fungerer lige som den skal. Man er altså fri fra hængende lamper, der tager plads, og som også kan være svære, at få til at passe ind i ens indretning. Den eneste ulempe der har været ved spots er, at de kan være ret dyre i drift. Ofte sætter man flere en et spot op, og de kan altså trække ret meget energi og blive en dyr udgift. LED er et rigtig godt alternativ til de dyre spots. LED bruger meget lidt energi, og er derfor en super investering. Der er virkelig en stor forskel fra andre spots!

Kurv

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen

IFeedback

Gennemsnitlig bedømmelse fra vores kunder
4.9
Af 5
  Seneste bedømmelse: 08-11-2014
Uden kommentar.