LED VÆKSTLAMPER Der er 2 varer.

LED Vækstlamper til planter og blomster

Har du gang i et lille hjemmegartneri? Chilliplanter, blomster, tomater, agurker etc. gror rigtig godt under LED lys og der er rigtig mange der anbefaler LED som lys til vækstlamper. LED (Light Emitting Diode) har den store fordel, at de er meget billige i drift. Foruden dette fås de i forskellige farvetemperaturer, og derfor finder man nemt en pære der passer til det formål man har. Vækstlamper står tændt længe, og derfor er det en god ide at vælge en pære der ikke bruger for meget energi – ellers bliver det hurtigt en dyr affære at dyrke planter derhjemme. Desuden er det vigtigt at lampen ikke bliver for varm, hvilket LED ikke gør.

Hvor kan man købe LED vækstlamper?

På nettet og her i butikken selvfølgelig! Du finder mange gode tilbud på LED lamper på nettet. Ligesom du også finder mange gode forums og blogs hvor brugen af LED diskuteres og vendes. Du kan altså finde inspiration og få gode råd og vejledning fra andre erfarne brugere af LED på nettet. Man kan få meget ud af at klikke lidt rundt og læse i de forskellige forums, og ofte finder man links til forhandlere som anbefales af andre kunder.  

LED Plantelys – Hjemmegartneri? 

Til et større eller mindre hjemmegartneri skal der bruges lys. Hjemmegartneri er sjovt og en dejlig afslappende hobby. Chilliplanter, tomater, flotte blomster og meget mere kan dyrkes derhjemme. LED lamper bruges til ufattelig mange formål, og dyrkning af planter er en af de ting som LED er fortrinlig til. LED er god er flere årsager – den kan skabe den rigtig farvetemperatur til planterne, den er billig i drift, og den varmer ikke for meget. På nettet kan du finde flere blogs og forums om dyrkning af planter med LED plantelys. Det er altid en god ide at undersøge markedet og læse om andres erfaringer med LED før du går ud og investerer i en lampe. 

LED Plantelys – Hvad skal man vælge? 

Markedet for LED er stort, og der er meget at vælge imellem. Igen kommer det an på hvilket formål du skal bruge lampen til. Det er en rigtig god ide at finde blogs og forums hvor brugen af LED bliver diskuteret. Her finder du gode råd og erfaringer fra andre som har dyrket planter med hjælp af LED lys. Du kan også tage kontakt til en forhandler og få professionel rådgivning.  

Kurv

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen

IFeedback

Gennemsnitlig bedømmelse fra vores kunder
4.9
Af 5
  Seneste bedømmelse: 08-11-2014
Uden kommentar.