LED PÆRER OG SPOTS Der er 33 varer.

Hvad er en LED pærer?

LED pærer er først og fremmest en billig og miljøvenlig lyskilde! Pæren bruger betydeligt mindre strøm end andre pærer, og udleder derfor mindre Co2 og giver besparelser på el-regningen. Forkortelsen LED står for Light Emitting Diode – LED er altså en sammensætning af lysdioder. Lysdioder anvendes i mange forskellige sammenhænge, og gør mange jobs – for eksempel former de numrene i digitale ure, sender signal fra en fjernbetjening, lyser ure op, fortæller dig om et apparat er tændt ved at lyse en standby knap op og meget mere. Når man samler lysdioder kan de endnu mere – danne billeder på en skærm, lyse lyskryds op og belyse rum i form af lyspærer.

Kvalitet og holdbarhed for en LED pærer

Hvilke farve pæren har varierer, farven kaldes for temperatur, og går fra kold til varm. Den kolde farve er i den blå skala, hvor den varme ligger i den røde skala. Alt efter hvad lyset skal bruges til kan man vælge en farvetemperatur, der passer til formålet.  En LED pærer kan holde i mange år! Hvor mange timer pæren holder varierer, men det er helt sikkert at LED-pærer er en holdbar og fornuftig investering. Industriens standard for LED-pærer er 50.000 timer!

LED spot – kraftig og besparende

LED (Light Emitting Diode) bruges til mange formål. Signalleder i fjernbetjeninger, lys i standbyknapper, lys i digitale ure og lyskryds er eksempler på, hvad LED anvendes til. Der er mange der fejlagtigt antager, at LED er en energisparepære der ikke kan bruges som stærkt lys. Generelt er det en misforståelse at sparepærer ikke kan lyse kraftigt op. Ganske rigtigt er der nogle sparepærer der ikke lyser kraftigt, men alt efter hvad man køber og til hvilket formål, kan du sagtens finde en energisparepærer til det. LED spot kan bruges som alternativ til almindelige spots, og med stor fordel. LED er meget billigere i forbrug og udleder mindre Co2 end andre spots. Du får altså en mindre el-regning og bedre samvittighed, hvis du vælger LED spots som lyskilde.

LED spot – find de rigtige

LED er højtudviklet lys, og du finder farvetemperaturer til ethvert formål. Alt efter hvad din LED-pære skal lyse op, vælger du en farvetemperatur der passer til. Farverne går fra varm (rødt skær) til kold (blåt skær). Hvis du konsulterer en professionel forhandler, kan du få råd og vejledning til den rette tone. LED-pæren holder i mange mange år, så du kan lige så godt vælge den helt rigtige.

Kurv

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen

IFeedback

Gennemsnitlig bedømmelse fra vores kunder
4.9
Af 5
  Seneste bedømmelse: 08-11-2014
Uden kommentar.