LED LYSBÅND Der er 4 varer.

Ordentlig belysning er en essentiel ting at have i ens hjem. Både for lidt og for meget lys kan over længere tid lede til hovedpine og ondt i øjnene; noget som er vigtigt at overveje, når du skal ud og købe nye lamper eller pærer. Især i vintertiden hvor dagens sollys kun er til hjælp i få timer, er gode lyskilder uundværlige.

Der findes dog også andre og sjovere måder at skaffe lys på – nemlig ved hjælp af et LED lysbånd. I stedet for at nøjes med almindelige elpærer, bør du i stedet overveje, om et lysbånd ikke er bedre til at løse dine lysproblemer.

Hvis du er interesseret i en alternativ og energieffektiv lyskilde, er et LED lysbånd måske svaret. Læs med nedenfor hvis du vil have nogle forslag til, hvad sådan en fætter kan bruges til.

LED lysbånd kan bruges til lidt af hvert

Et LED lysbånd er en meget alsidig lyskilde. Du kan bruge det som belysning på arbejdsbordet, i køkkenet når der skal laves mad, indvendigt i klædeskabet eller på en hylde i stuen, til for eksempel at lyse familiebilleder op.

Med vores LED lysbånd har du mulighed for at skifte mellem 12 forskellige farver, alt efter hvilket humør du er i og hvor lysbåndet skal placeres.

Lysbåndet her er 5 meter langt, kører på 72W og er udstyret med hele 300 små LED-enheder. Det har en levetid på imponerende 50.000 timer, og en lysspredning på 120 grader. LED strips tåler temperaturer mellem -20 til 50 grader, og kan bruges både indenfor og udenfor.

Kurv

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen

IFeedback

Gennemsnitlig bedømmelse fra vores kunder
4.9
Af 5
  Seneste bedømmelse: 08-11-2014
Uden kommentar.